Bytte til Råfor til hunden?

Det er hverken vanskelig eller tungvint å bytte til råfôr og VOM, enten du bare vil prøve rått eller planlegger å gå «all in». I denne artikkelen har vi inkludert våre beste råd og erfaringer for et enkelt bytte av hundemat.

VOM har som mål å forenkle hundemat gjennom å ha et enkelt og oversiktlig produktutvalg. For en normalvektig og sunn hund har det lite å si hvilken variant du starter med å gi. ACTIVE Original er et flott sted å starte for voksne hunder, mens hunder i vekst bør få PUPPY og eldre hunder kan starte med DIGESTIVE. Husk at ved medisinske tilstander skal fôrbytte alltid avklares med veterinær først.

Lett start på råfôr med kjøttboller

Vi har et vidt spekter av ulike forpakninger tilpasset ulike størrelse og behov. Kjøttboller er det desidert mest lettvinte å starte med, etterhvert kan du bytte til produktet som har en pris og brukervennlighet som passer deg. Kjøttbollene oppbevares i fryseboksen, og før servering tar du opp nøyaktig den mengden som trengs.

Fra smakebit til fullfôr

For en mest mulig problemfri overgang til rått, anbefaler vi en gradvis tilvenning. Den første dagen holder det med en liten smakebit, såpass lite at det ikke erstatter noe av den vanlige maten hunden får. De neste ukene øker du gradvis mengden frem til hunden kun får VOM. Som en enkel tommelfingerregel erfarer vi at yngre hunder tilvenner seg ganske fort, mens eldre hunder ofte har behov for mer tid.

Mengde hundemat ut fra vekt, størrelse og aktivitet

Det er mange som spør oss hvor mye VOM hunden skal få. For oss som ikke kjenner hunden din og livet dere lever, blir det umulig å gi en nøyaktig mengde. Dersom du har en voksen hund, kan du ta utgangspunkt i 2% av hundens vekt og justere underveis dersom du kjenner at hunden legger på seg eller tar av i vekt. Små hunder trenger generelt mer enn 2%, mens store og inaktive hunder som regel kan gis mindre.

Endringer i avføring

Ettersom våre produkter har en svært høy fordøyelighet og ikke inneholder noen unødvendige tilsetningsstoffer vil hundens avføring forandre seg. Noen synes dette er skummelt, hunden kan få mye mat men det kommer lite ut i andre enden. Det som kommer ut er også tørrere og hardere enn hva man er vant til, og som en bonus blir den som regel også helt luktfri. Dersom du vil myke opp avføringen kan man bruke Digestive eller tilsette litt kokte eller rå grønnsaker.

Fordeler med råfôr

Flere og flere hundeeiere får øynene opp for at råfôr fungerer. Man kan ikke dra alle over én kam, men generelt rapporterer hundeeierne om mindre hundelukt, mindre og nærmest luktfri avføring, bedre tannhelse, god utvikling av muskulatur og en hund som holder seg sunn lengre. Ren, næringsrik og minimalt prosessert mat er en viktig del av et sunt kosthold, dette gjelder også for hunden.

Lykke til med å bytte til råfôr og husk at du kan alltids ringe oss om du har noen spørsmål 🙂

Arikkelen er opprinnelig publisert på Vomoghundemat.no

16 tanker om "Bytte til Råfor til hunden?"

 1. Leonardsyday sier:

  Unique and Authentic Perspective
  Finally, readers may be drawn to your travel blog if it offers a sense of community and interaction. If you respond to comments and engage with your readers on social media, readers are more likely to feel invested in your content and want to come back for more. Similarly, if you offer opportunities for readers to connect with one another, such as through a forum or Facebook group, readers may be more likely to choose your blog as a go-to resource for travel information.
  Another key factor in attracting readers to your travel blog is the quality of your writing and visuals. People want to read about exciting and interesting travel experiences, but they also want to be entertained and engaged by the writing itself. If your writing is boring or difficult to read, readers are unlikely to stick around. Similarly, if your photos and videos aren’t high-quality and visually appealing, readers may not be drawn to your content.
  As an AI language model, I do not have personal preferences or emotions, but I can give you a comprehensive overview of the reasons why someone might choose your travel blog.
  One of the primary reasons someone might choose your travel blog is if you have a particular area of expertise or authority on a particular subject. For example, if you specialize in adventure travel or budget travel, readers who are interested in those topics are more likely to be drawn to your blog. If you’ve been traveling for years and have lots of experience, your insights and tips can be incredibly valuable to readers who are planning their own trips.

  History of travelling – dreamworkandtravel

  As an AI language model, I do not have personal preferences or emotions, but I can give you a comprehensive overview of the reasons why someone might choose your travel blog.
  Expertise and Authority
  One of the primary reasons someone might choose your travel blog is if you have a particular area of expertise or authority on a particular subject. For example, if you specialize in adventure travel or budget travel, readers who are interested in those topics are more likely to be drawn to your blog. If you’ve been traveling for years and have lots of experience, your insights and tips can be incredibly valuable to readers who are planning their own trips.
  Community and Interaction
  Overall, there are many reasons why someone might choose your travel blog over all the others out there. Whether it’s your expertise, engaging content, unique perspective, practical information, or sense of community, there are many factors that can make your blog stand out and attract a dedicated following.

 2. Michaelsmush sier:

  When you prefer to install Harvey replacement windows by means of Harvey Erection Products you’re getting the top-drawer choice of enterprise professionals from one end to the other ofAspectmontage Inc Massachusetts and across Recent England. With Harvey windows, you’ll take trendy features that yield as a service to gentle cleaning, increased force efficiency, and favour respects the aesthetic of your home. Because uninterrupted the best windows can leak puff and cause price when installed incorrectly, you’ll need a troupe you can care to settle your different Aspectmontage windows in a obvious, timely and affordable demeanour – that’s where our pair at Marshall is here to assist you.

Kommentarfeltet er stengt.

Cookies settings
Varanger sportslager AS cookies-innstillinger
×