Den aller letteste måten å Råfore på.

I tillegg til Eukanuba tųrrfor Vi er så heldige å selge den aller beste hundematen fra VOM OG HUNDEMAT. Mange er bekymret for at det er mye «sųl og lukt» med å fņre med rått kjųtt, men det kan jo selvsagt avkreftes. Her har du en liten presentasjon av VOM Easypack hvor små blokker med Vom er singelfrosset og pakket i praktisk 9kg emballasje.

Husker du han btw?
Dette innlegget ble lagt inn i Ukategorisert. Bokmerk link.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på varangersportslager.no ikke vil fungere korrekt.