,

Osprey Sirrus 44

Produktnr: 39603-2111 Kategorier: ,

Dette er en dagstursekk som er skreddersydd til damer for dagsturer i marka i sommerhalvåret, med et bæresystem og integrert regntrekk som tar høyde for kupert terreng og skiftende vær langs stien. Den er også stor nok til en overnatting for den som liker å pakke lett.

Sirrus 44 er utstyrt med en rask topplokk med snøreåpning, og ekstra tilganger til hovedrommet via en vertikal glidelås i midten og på siden. På motsatt side finnes det en glidelåsåpning til et ekstra rom for ting du vil ha rask tilgang til. Topplokket har et lite rom med nøkkelklips til verdisaker, og sidene i hoftebeltet er også utstyrt med glidelåsrom for småsaker. Et rom til sovepose i bunn gir praktisk organisering for en natts overnatting, og hovedrommet har godt med plass til telt og annet utstyr for deg som pakker lett. Rom til drikkeblære finnes bak hovedrommet, tilpasset Osprey Hydraulics drikkesystem i alle størrelser. På utsiden finnes opplegg for isøksfeste og stropper til festing av f.eks. liggeunderlag og stretchlommer for termos eller drikkeflaske.

Bæresystemet består av en 3D-støpt Airscape ramme med luftig netting i ryggen, utenpå de polstrede skulderstroppene og på innsiden av hoftebeltet. Dette er designvalg som gir en avkjølende effekt i ryggen på lange dager, og bidrar til å stabilisere vekten i ryggsekken på best mulig måte når du er i konstant bevegelse.

Kort oppsummert, så er dette en super dagstursekk for deg som liker aktive dagsturer om våren, sommeren og høsten i krevende terreng, som gjerne pakker sekken lett, og kanskje lengre inn en overnatting i løpet av turen.


Farge

465 Muted Space Blue

Størrelse

O/S

Type

Ryggsekk

Merke

Osprey

Kjønn

Dame

Bruksområde

Tur

Handlekurv
Skroll til toppen